SECTOARE DE ACTIVITATE

pema electrotehnic Romania isi desfasoara activitatea prestand cablaje si sisteme de cablaje (servicii si produse) destinate urmatoarelor domenii: industria de automatizari, tehnica medicala, utilaje, vehicule feroviare, automotive, industria solara. Rezultatele unei echipe dedicate valorilor companiei, ce actioneaza eficient, cu responsabilitate si perseverenta pentru a indeplini misiunea organizatiei, se cuantifica in parteneri stabili si de incredere, intr-o echipa responsabila si proactiva.

Tehnica medicala


Toate sectoarele

Tehnica medicala

Pentru cerintele ridicate si riguroase a calitatii din acest domeniu, pema electrotehnic este partenerul ideal. Managementul calitatii monitorizeaza si documenteaza in detaliu fiecare proces si plan de fabricare. Toate componentele sunt supuse unei verificari de 100% pentru a asigura o livrare constanta din punct de vedere al calitatii, corespunzatoare cerintelor. Noi producem si furnizam toate tipurile de cabluri de control si de alimentare, grupe de cabluri prefabricate si ansamble electrice pentru acest domeniu.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!