SECTOARE DE ACTIVITATE

pema electrotehnic Romania isi desfasoara activitatea prestand cablaje si sisteme de cablaje (servicii si produse) destinate urmatoarelor domenii: industria de automatizari, tehnica medicala, utilaje, vehicule feroviare, automotive, industria solara. Rezultatele unei echipe dedicate valorilor companiei, ce actioneaza eficient, cu responsabilitate si perseverenta pentru a indeplini misiunea organizatiei, se cuantifica in parteneri stabili si de incredere, intr-o echipa responsabila si proactiva.

Vehicule feroviare


Toate sectoarele

Vehicule feroviare

Componentele vehiculelor feroviare sunt usor expuse anumitor influente, precum: vremea, umiditate, raze ultraviolete, praf si solicitari mecanice. Printr-o planificare orientata spre viitor, o dezvoltare impreuna cu clientii nostri si o productie acurata putem minimiza aceste efecte negative, tinand pasul cu tehnologia de varf, cum ar fi impletirea grupelor de cabluri prefabricate, pema electrotehnic srl s-a dezvoltat ca un partener competent pentru aceasta bransa. Gama noastra de servicii incepe de la dezvoltarea documentatiei prin productia de prototip si merge pana la montarea componentelor la sediul clientului.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!