Despre noi

Grupul de firme

pema electrotehnic gmbh si-a inceput activitatea in anul 1974 fiind unul dintre cei mai important jucatori din domeniul ingineriei electrice. Compania, detine o filiala si in Romania ~ pema electrotehnic Romania ~ si dezvolta parteneriate de succes cu companii din Ungaria.


pema electrotehnic s.r.l. , a fost infiintata in anul 2006 cu capital german ca urmare a extinderii capacitatii de productie a companiei mama. Se concentreaza cu succes pe productia de serie destinata domeniului ingineriei electrice. Incepand cu anul 2011, Pema Electrotehnic Romania dezvolta in paralel proiecte de outsourcing astfel: asamblarea produselor din carton, metal, cauciuc, echipamente mecanice si nu in ultimul rand proiecte specializate in domeniul injectarii maselor plastic.hm consulting gmbh & co. Ohg ~ ofera consultanta specializata in domeniul administrarii unui business de succes. Experienta dobandita de-a lungul carierei celor doi manageri ai companiei, domnii Rolf Hann si Rolf Mundinger sta la baza dezvoltarii continue a companiei.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!