Cercetare si inovatie

Prin studii documentate, urmarind o metodologie de cercetare consecventa si relevanta tipului de cercetare vizat, pema electrotehnic Romania executa servicii de cercetare, garantand inovatia si performanta pe termen mediu si lung.

Cercetarile intreprinse pentru clientii si partenerii companiei includ studii ce vizeaza elaborarea unor programe particulare de reducere de costuri si optimizare a productiei, studii ce vizeaza asigurarea eficietei activitatilor intreprinse in cadrul companiilor partenere, cercetari in scopul elaborarii misiunilor de audit energetic, termoenergetic si electrotehnic si studii intreprinse pentru identificarea celor mai convenabile oportunitati de finantare pentru dezvoltarea afacerilor in sectoare industriale diverse (utilaje, vehicule feroviare, automotive, industria solara).
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!