Logistica proprie

Intrucat dorim ca serviciile oferite clientilor companiei sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, pema electrotehnic Romania a decis dezvoltarea unei baze proprii de transport. Astfel, produsele de care aveti nevoie vor ajunge in timp util la dumneavoastra, facilitand astfel procesul de vanzare-cumparare si livrare.

Compania VERONELLA a luat nastere in anul 1997, iar incepand cu anul 2000 "Veronella" are ca obiect principal de activitate, transportul de marfuri.

Ne castigam increderea si respectul in fata dumneavoastra incepand cu primul transport prin respectarea cu strictete a termenelor si conditiilor contractuale. Ne recomanda atentia cu care tratam bunurile pe care le transportam si modalitatea in care acestea ajung la destinatie, in timpul cel mai scurt. Autocamioanele noastre au fost achizitionate prin import direct de catre compania noastra, acestea avand capacitate diferita in functie de cererile primite.

In prezent parcul auto al companiei este compus din autocamioane cu capacitate incepand de la 3,5 t pana la 7,49 t. Avand in vedere noile reglementari, conducatorii auto ai companiei noastre sunt instruiti si sunt atestati din punct de vedere profesional de catre Autoritatea Rutiera Romana(A.R.R.).

Pentru cele mai bune oferte logistice, nu ezitati sa ne contactati!

Contact

Moga Ioan
E-mail: veronellatransport@yahoo.com
Tel: 0040 744 555 390
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!